top of page

Õed Lattikud BTPst rannatennsie võistkondlikel maailmameistrivõistlustel!!

Rannatennise võistkondlikel maailmameistrivõistlustel saavutas Eesti koondis kõigi aegade parima 8. koha!! Ja kõige suurem heameel on selle üle, et Eesti koondisesse kuulsid ka meie BTP õed LATTIKUD!! Eneli ja Kätlin hoolitsesid selle eest, et anda endast parim naispaari eest mängides ning koos koondisekaaslastega, Priit Pihli ja Ainar Laubega saadi mängida ka segapaari, mis paljudel juhtudel oli ka otsustavaks mänguks. Au tuleb anda ka meespaarile, kes näitas väga tugevat klassi.

Kes soovib rohkem infot tulemuste kohta, siis külasta seda lehekülge: http://www.itftennis.com/beachtennis/championships/world-team/2017.aspx Eesti koondist esindasid Ainar Laube, Priit Pihl, Eneli Lattik ja Kätlin Lattik. Juuniorid Markus Michelis, Marko Lakk, Brit Martin, Helena Lindeberg ja kapten Igor Lakk.

Eneli ja Kätlin on saadud kogemusega väga rahul ja loodavad, et see polnud nende jaoks viimane Maailmameistrivõistlus.

Recent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page