top of page

Viimane sisehooaja turniir Nõos

Ja läbi ta saigi, sisehooaja viimane, BTP rannatenniseturniir Nõo Rannahallis. Ühtlasi oli selle päeval ka Beach Tennis Pro kolmas tegutsemisaasta tähtpäev.

Hooaja võidud, viimasel siseturniiril Nõos, viisid endaga koju kaasa naistest Ester ja Marit ning meestest Aldo ja Tarmo. Teised kohad kuulusid seekord naispaaride arvestuses Ilonale ja Annelyle ning meespaaridest Androle ja Sanderile. Kolmandate kohtade heitluses väljusid võitjatena seekord naiste arvestuses Karin ja Katrin ning meeste arvestuses Mati ja Koit.

Täname kõiki osalejaid nii viimasel võistlustel, kui ka kõiki teisi, kes sellel hooajal on leidnud aja ja BTP turniire külastanud, ilma Teieta ei oleks ka seda võistlussarja, suur aitäh Teile! Samuti ei saa tänamata jätta Karli, kes võimaldab meil Rannahallis võistlust pidada, Steni kes aitab auhindadega, meie joogivarustajat Marekit ning Esterit kes hoolitseb alati üllatustäis söögilauaga.

Ärge aga arvake, et ongi selleks korraks läbi. Nüüd alles tõsine mängu harjutamine hakkab pihta, sest välihooaja algus ei ole kaugel ja ka esimesed turniirid väljas mitte. Seega, hoidke ennast kindlasti kursis BTP facebooki lehele ülespandavate turniiride ning uudiste vooga. Peatse kohtumiseni juba Rahinge liivaväljakutel!

Pildid siit:


Recent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page