top of page

Edukas Stardipaik.ee projekt Beach Tennis Tartu mängijatel

Vaadates rahvusvaheliste turniiride nimekirja sellel suvel said Beach Tennis Tartu mängijad, Eneli ja Kätlin Lattik, aru, et oma jõududega nad kõikidele kõrgema tasemega turniiridele ei jõuaks ja vaja oli kuskilt abi otsida. Selleks pöördusid nad Stardipaik.ee lehele, kus lõid projekti, et kõik inimesed kes nende tegemistesse usuvad saaksid neid rahaliselt toetada. Vastutasuks mõned toredad meened, eratrennid ning suur suur tänutunne. Ja kõige toredam selle juures oli see, et kuu ajaga oli nende projektiraha koos, mis võimaldas neil käia võistlemas nii Moskvas MMil, Jurmalas EMil, $6500 auhinna fondiga turniiril Prantsusmaal Frontignanis ning kahel $10 000 auhinna fondiga turniiril Jaapanis. Tüdrukud on ülimalt tänulikud kõigile toetajatele, sest peale suurte kogemustega on nad praegusel hetkel tõusnud karjääri parimale kohale maailma edetabelis, 61.kohale!

Recent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page