top of page

Iganädalased turniirid Rahingel

Esmakordselt sellel suvel toimusid Rahingel iganädalased rannatenniseturniirid, kus osavõtjate tulemused läksid üleriigilisse rannatennise edetabelisse ning samuti BTP poolt peetavale edetabelisse, kus aasta parimate autasustamine toimub aasta lõpus.

BTP iganädalased turniirid toimusid neljapäeviti ja tänu imeliselt headele ilmadele see aasta, oli võimalik neid turniire pidada 17 nädalat järjest!! Esimene turniir toimus 16.mai ning viimane väliturniir 6.september. Osavõtjaid jagus igasse nädalasse ning loodame, et sellest saab üks väga vahva traditsioon iga suvi ning aina rohkemate ja rohkemate osavõtjate ja mängijatega.

https://www.youtube.com/watch?v=P0WxP8L6o98&t=21s

Recent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page