top of page

23.BTP rannatenniseturniir Nõo Rannahallis

10.11 leidis aset Nõo Rannahallis üks ääretult põnev ja kaasakiskuv rannatenniseturniir. Kohal olid isegi Eesti rannatennise raudvara ja põnevamaks tegid võistluse ka välismängijad Lätimaalt. Kuigi tundus, et enamus naised tegelesid selle päeval isadepäeva ettevalmistustega, ei vähendanud see Esteri ja Mariti järjekordse turniirivõidu suurust. Neil järgnesid poodiumi teisel astmel olevad Erika ja Eneli ning kolmanda lõpetasid võistluse, eelmise turniiri jätkuks, Merle ja Katrin. Meeste turniir pakkus põnevust algusest peale. Tihedas konkurentsis saavutasid Mikk ja Koit neljanda koha. Kolmas koht kuulus eelmise turniiri võitjatele Stenile ja Karlile. Finaalis pakkusid pealtvaatajatele pingelist vaatemängu Kevin ja Ott, kes pidid tunnistama lõpuks ikkagi Andri ja Priidu paremust. Suured tänud kõigile kes kohale tulid, osa võtsid ja ka kõik kaasaelajad väärivad tunnustust. Ilma meie suurepäraste sponsoriteta : GRÜNE FEE, SEMU ning Tartu Mill, ei saaks me nii ägedat turniiri korraldada. Suured suured tänud.

Väikese video turniirist leiad siit: https://www.youtube.com/watch?v=3XYpXnhSG4E&feature=youtu.be

Recent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page