top of page

24.BTP rannatenniseturniir Nõo Rannahallis


Aasta esimene BTP rannatenniseturniir sai peetud sel laupäeval, kui usinamad mängijad kogunesid Nõo Rannahalli, et üle vaadata üksteise rannatennise tase. Meespaaride esikoht läks üllatuslikult seekord Mikule ja Sanderile, kes ei tahtnud vastastele peaaegu, et üldse geime anda. Teise kohaga läksid koju Aldo ja Andri. Kolmas koht kuulus Koidule ja Meelisele. Naispaaridest viisid kuldmedalid endaga kaasa Merle ja Marit. Hõbemedalid riputati seekord kaela Piretile ja Esterile ning proksmedalid kuulusid Meriksele ja Anule. Palju õnne veelkord võitjatele ja täname kõiki kes osalema tulid ja ka kaasaelajaid. Suured tänud ka GRÜNE FEE , kelle auhinnad panid võistlejatel silmad särama ja Rannahall tänu kellele saavad tublimad tulla oma oskusi Nõo Rannahalli lihvima.

Recent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page