top of page

Rannatenniseakadeemias tarkusi kogumas

BTP tiim koosseisus Sander, Koit, Ester, Kätlin ja Eneli veetsid 29.06.2017-08.07.2017 Itaalias, Tom Caruso Akadeemias. Eelkõige oli see suurepärane treening Enelile ja Kätlinile keda ootas ees Eesti esindamine Moskvas Tiimide Maailmameistrivõistlustel. Saadi kuhjaga õpetussõnu, trenni tehti rohkem kui kahe kuu peale kokku ning nauditi Itaalia vägaväga sooja ilma ning Itaalia köök oli samuti omal kohal. Kuna vaikselt vaikselt hakkavad ilmsiks tulema ka Tom Caruso uue kollektsiooni tooted, siis käidi uudistamas ka uusi tooteid ning tutvuti ka SUP laudadega, mida nüüdsest on võimalik ka meilt soetada!

BTP tiim tänab Albertot trennide andmise eest ning tema perekonda külalislahkuse eest.

Järgmise korrani! GO!GO!GO!

Recent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page