top of page

ITF turniirid Riias ja Vilniuses

Spordiklubi Beach Tennis Tartu mängijad on olnud kahel viimasel nädalavahetusel väga tublid, osaledes kokku neljal rahvusvahelisel rannatenniseturniiril. Esimesed kaks toimusid 21.10-22.10 Riias, kust võttis osa spordiklubi treener Eneli, kes saavutas koos lätlannast paarilisega tihedas konkurentsis kolmanda koha. Eelmisel nädalavahetusel toimusid ITF rannatenniseturniirid aga Leedu pealinnas Vilniuses, kus olid võistlustules SK Beach Tennis Tartu klubiliige Kätlin Lattik, kes oli paaris spordiklubi treeneri Eneliga ning klubiliige KoitLattik võttis meeste arvestuses mõõtu koos paarilise Aldo Umalaga. Eneli ja Kätlin suutsid mõlemal päeval välja võidelda koha poolfinaali. Koidul ja Aldol jäi esimesel päeval paari punkti kaugusele lohutusturniiri võit, kuid teisel päeval suudeti mängida ennast teise ringi, kus nad pidid vastu võtma kaotuse turniiri võitjatelt. Kes aga rahvusvahelistele turniiridele seekord ei jõudnud, siis 11.novembril tuleb sammud seada Nõo Rannahalli, kus toimub 18.BTP Rannatenniseturniir meespaaridele ja naispaaridele. Pane ennast kirja ja tule veeda sportlik laupäev mängides parimat reketimängu üldse!

Recent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page