top of page

Vilniuse ITF turniirid

Möödunud nädalavahetusel toimunud Vilniuse ITF turniiridelt tulid klubi Beach Tennis Tartu mängijad tagasi hulgaliselt heade tulemustega. Eneli ja Kätlin suutsid mõlemal turniiril oma paremuse maksma panna ja võitsid mõlemad turniirid. Ester ja Marit (kes tegi oma esimese debüüdi ITF turniiril, pärast paari kuud trennis käimist), said kõvasti juurde mängukogemust ja palju häid ning tasavägiseid mänge. Sander ja Mikk näitasid, et neid tuleb võtta kui tõsiseid konkurente. Koit koos oma paarilise Aldoga, said kõvasti mängida ning napilt napilt jäi karikast puudu. Mis seal muud kui ikka edasi trenni teha ja juba järgmiste võistluste jaoks harjutada.

Väikest videokokkuvõtet meie mängudest näed siit : https://www.youtube.com/watch?v=a9R_sKMKodM

Recent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page