top of page

Euroopa Meistrivõistlused ja Euroopa Mängud

Juuli teisel nädalal peeti Lätis, Jurmalas, Euroopa Meistrivõistlused kui ka Euroopa Mängud rannatennises. Beach Tennis Tartu mängijad olid esindatud nii Euroopa Meistrivõistlustel kui ka Euroopa Mängudel. Euroopa Mängudel osalesid Ester ja Marit, kes saavutasid naispaaris kolmanda koha , seega Euroopa kolmandad advanced levelil ! Koit ja Mikk saavutasid samuti kolmanda koha advanced levelil meespaaris! Karin ja Katrin saavutasid naispaaride arvestuses tubli viienda koha. Segapaarides Eneli ja Mikk neljanda ning Kätlin ja Sander kuuenda koha. Peale selle käidi vaatamas rannatennise absoluutsete tippude mänge Euroopa Meistrivõistlustel, kus ka Eneli ja Kätlin suutsid ennast teise ringi mängida ja pidid siis tasavägises mängus tunnistama maailma 6.reketi paremust. Igati edukakad turniirid Beach Tennis Tartu mängijatele ning on mille nimel trenni teha nii suvel kui talvel.

Recent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page