top of page

Rahvusvahelised rannatenniseturniirid esmakordselt Rahingel

Spordiklubi Beach Tennis Tartu eestvedamisel ja korraldamisel toimus 30.juunil ja 01.juulil Rahingel kaks rahvusvahelist rannatennise turniiri, millest üks oli auhinnafondiga 2500 USD. Rahingel on alates 2018 aasta kevadest juba kuus väljakut ning tänu Tartu Linnavalitsusele said kevadel ka kõik platsid peale uue liivakihi ning tänu SK Beach Tennis Tartu liikmete abile, on kõik väljakud nüüd ka piirdevõrguga ümbritsetud.

Rahinge rahvusvahelisel turniiril osalesid, lisaks Eesti rannatennisistidele, mängijad Lätist, Leedust ja Venemaalt. Eesti mängijad olid peamiselt Tartust, Viljandist ja Tallinnast. Kokku oli kahel turniiril 84 osalejat. Naiste arvestuses olid kohal naised, kes kuuluvad maailma top 30 parema hulka, meeste arvestuses top 50 hulgas mängivad mehed. Turniiri tase oli seega väga kõrge ning kõik mängijad said väga heal tasemel mänge ning suurepärase kogemuse. Eesti koondisesse kuuluvad mängijad said hea võimaluse harjutada Euroopa Meistrivõistlusteks, mis toimusid juuli keskel Jurmalas, ning ka Maailma Meistrivõistlusteks, mis toimus augusti alguses Moskvas, kus Eesti koondis saavutas teist aastat järjest väga kõrge 8.koha.

Välismängijad kiitsid ülivõrdes turniiri läbiviimist ja korraldust ning erilise tunnustuse pälvisid meie liivaväljakud ning nad loodavad, et pakume neile võimaluse ka järgmisel aastal osaleda Rahinge rahvusvahelistel turniiridel.

Mitmed Eestis harrastustasemel mängivad mängijad tulid turniiri vaatama ja uudistama ning leidsid, et järgmisel aastal võiksid ka nemad juba osaleda.

Rahinge Rahvusvaheline rannatennise ITF turniir oli väga edukas, turniiri tase oli väga kõrge.

Suured tänusõnad Eesti Kultuurkapitalile toetuse eest ja loodetavasti on meil ka järgmisel aastal võimalus sellist turniiri läbi viia.

Recent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page