top of page

Beach Tennis Pro rahvusvahelised rannatenniseturniirid

Rahinge rannaliivaplatsidel oli sellel nädalavahetusel eriti vilgas elu käimas, sest Beach Tennis Pro korraldas selle aasta esimesed ITF turniirid Eestis. Võrreldes eelmise aastaga oli ilm Rahingel lausa perfektne ning kohale oli tulnud mängijaid üle Eesti, Valgevenest, Venemaalt, Lätist ning isegi Kanadast. Kokku osales kahel turniiril 39 paari ja ka tribüünid olid mõlemad päevad vaatajaid täis. Naispaarismängudes jäeti mõlemal turniiril esikoht Eestisse, kui Eesti esireketid Kätlin Lattik (klubist Beach Tennis Tartu) ja Eneli Pormeister (klubist Beach Tennis Tartu) saavutasid mõlemal päeval esikoha, alistades finaalis Läti naispaarid. Meespaarismängudes saavutas esikoha esimesel turniiril Läti meespaar ning eestlased Ken-Kristjan Toomjõel ja Reigo Tõnsberg jäid teiseks.

Teisel turniiril suutsid Eesti-Läti paar, rannatennise raudvara Ott Ahonen koos oma paarilisega, jõuda finaali ja seal ka esikoha kätte võidelda jättes Läti paari teisele kohale.

Suur rõõm oli näha nii palju mängijaid ka Eestist ja loodame, et olete kõik kohal ka augustikuus toimuvatel ITF turniiridel, millest viimane, Beach Tennis Pro ITF 7 on rahaturniir, auhinnafondiga $3000.

Recent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page