top of page

Beach Tennis Pro ITF 5, 6 ja 7

Reedest pühapäevani toimus Beach Tennis Tartu eestvedamisel selle aasta suurimad ITF turniirid Eestis. Kolme päeva jooksul osales kokku 75 mees-ning naispaari Eestist, Lätist, Venemaalt, Bulgaariast ning Kanadast. Kohal olid ka maailma absoluutsesse tippu kuuluvad mängijad ning pühapäevane 3000$ rahaturniir oli eriti vägevaid mänge hommikust õhtuni täis. Kuigi eestlasted kahjuks nii kõrges konkurentsis esikohtadele ei mänginud, siis on heameel tõdeda, et kahe nädala pärast avaldatavas maailma edetabelis leiab tänu nendele turniiridele palju uusi eestlaste nimesid edetabelis, just ka meie endi Beach Tennis Tartu mängijate seast. Seega suured tänud kõigile mängijatele kes julguse kokku võtsid ja turniirile tulid. Ainult niimoodi saamegi oma mängutaset parandada :) . Eriti meeliv oli aga kuulda välismängijate kiidusõnu korraldusliku poole kohta. Välismängijad kiitsid väga Rahinge liivaplatse, koha valikut ja korraldajate sujuvat ja meeldivat tegutsemist ning nad ootavad juba järgmisi turniire.

Suured tänud ka kõigile neile, kes oma panuse andsid kõigi nende kolme päeva jooksul, et turniirid õnnestuksid just nii hästi nagu nad õnnestusid, Beach Tennis Tartul on üks vägev meeskond loodud!

Pilte turniirist näeb siit : https://www.facebook.com/pg/Beach-Tennis-Pro-O%C3%9C-835822296504221/photos/?ref=page_internal

Recent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page