top of page

Rahinge rannatennise platsid ja Beach Tennis Tartu said suure tunnustuse !!

Sellel aastal saime vahva tunnustuse osaliseks, kui Eesti Tennise Liidu aastalõpu parimate autasustamisel sai Rahinge liivaplatside kompleks Regionaalse tennise arendaja auhinna. Oli väga üllatav ja meeldiv, et meie väikesed tegemised Rahingel on ka teistele silma jäänud muude suurte ürituste ja turniiride seas üle Eesti. Seega saab väga hea asja üles ehitada ka ilma suurte investoriteta, kui seda teha hea meeskonnaga, südamega ja koostööd tehes. Meie saime indu juurde, et jätkata veelgi paremini ja suurtemate ideede ning nende täitmisega Rahingel.

Recent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page