top of page

30.BTP rannatenniseturniir

Selle aasta viimane BTP rannatenniseturniir sai vägeva lõpu. Naisteturniiri panid seekord lukku viljandlased Annely ja Kristel, kes näitasid kogu turniiri kindlat mängu. Teise koha pälvisid Võru-Tartu duo Sveta ja Eneli ning kolmandad olid kõige tublimad võrkpalluritest rannatennise mängijad Jaanika ja Merlin. Meesteturniir kulges samamoodi tasavägiselt. Esikoha kindlustasid Koit ja Aldo, teise koha medalid said kaela Andri ja Janek ja kolmandana platseerusid poodiumile Meelis ja Margus. Suured tänud vingetele toetajatele Grüne Fee ja Tartu Mill kes meie mängijaid hellitavad oma heade toodetega. Aitäh, et olete meiega. Suured tänud kõigile, kes sellel aastal meie turniiridest osa võtsid - uuel aastal veelgi paremini ja uhkemalt.

Ilusat aastalõppu kõigile rannatennisemängijatele soovib Beach Tennis Tartu meeskond.

Recent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page