top of page

GP etapp Viljandis 23.05.2020

Laupäeval toimus üle pika aja esimene rannatenniseturniir mis oli ühtlasi ka selle aasta suvehooaja esimene GP. Viljandi võttis mängijad vastu koos väga ilusa ilmaga ning loomulikult olid esindatud ka meie spordiklubi mängijad. Parima tulemuse tegid seekord Katrin ja Kätlin, kes võitsid kolmanda koha🏆. Aga mitte vähem pingelisemaid mänge ei mänginud Gerli ja Merle, Koit koos oma paarilise Karliga, Sander koos paarilise Taaviga ning Piret koos paarilise Svetaga. Olite tublid ja järgmine kord veelgi paremini ning tie-breakid on kõik meie omad järgmine kord :D ! Senikaua teeme trenni edasi, et järgmisel GP-l, mis toimub Haabneemel, kohal olla.

Recent Posts

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page